Aunet Gård
meny.png
Forige side Gårdshagen Skriv i gjesteboken Her er vi.. Tilbake til den første siden..
Om Aunet Gård
Kontakt oss
Hva er gjordt i det siste
Velg hytte Fiske mulighetene Bilde og Video galleri Velg hytte Pris oversikt
 
Instagram

Her er noen steder som er verdt ett besøk, når du først er i Namdalen.
Norveg
Gå til Hjemmeside

Arkitektonisk opplevelse med utstilling som viser kystkulturen gjennom 10.000 år. Audioguide på 3 språk følger deg gjennom utstillingen.

I Rørvik kan du også vandre i ut-stillingene i det gamle handelsstedet fra 1870-tallet. Autentisk butikk, fiskerutstilling og brygger.


Hurtigruta
Gå til Hjemmeside Hurtigruten er en facinerende blanding av førsteklasses passasjerskip og folkelige bruksbåter. Hver eneste dag i året forlater et Hurtigruteskip Bergen, for å starte på den 11 dager lange reisen Bergen-Kirkenes-Bergen. På denne turen legger hurtigrutene til kai på Rørvik, man har da anledning til å gå ombord i skipene.

Vindmøllepark
Gå til Hjemmeside NTE har i dag 2 vindmølleparker i drift i Nord-Trøndelag: Vikna vindmøllepark på Husfjellet og Hundhammerfjellet
vindmøllepark. I tillegg er NTE gitt konsesjon for Norges hittil største vindmøllepark på Ytre Vikna med inntil 249 MW ytelse.

På Hundhammerfjellet er det planlagt en park med i alt 17 vindmøller med total ytelse på 48 MW.

Norsk Revy Festival
I 1986 fikk Lornts Mørkved og Andreas Mørkved Romstad en "toillat" tanke om å starte NM i revy i den lille innlandsbygda Høylandet, med knappe 1250 innbyggere. En ide som etter hvert har vokst seg til å bli et av landets ledende kulturarrangement med opptil 20.000 besøkende annet hvert år!

Namsen Lakseakvarium
Gå til Hjemmeside Namsen Lakseakvarium ved Fiskumfossen tilbyr de besøkende muligheten til nærkontakt med laksen, fiskenes konge. Sportsfiskemuseum og laksetrapp på 291 m. Laksen kan beundres gjennom en glassvegg i egen dam. Du kan også prøve fiskelykken i Fiskumfoss ved å kjøpe ett timeskort. Fossen Restaurant har naturlig nok laks på menyen.

Namsskogan Familiepark
Gå til Hjemmeside Parken er bygd opp rundt Tronestjønna, med dyrepark og aktivitetspark på hver sin side.
I parken er det opplevelser i fleng, og for de energiske venter traktorbane, alpinracer'n, krasjbåter, hoppeslott og mye mer.

Martnader og dager

Nærliggende lakse-ørret elver
 • Namsen    Hjemmeside
  Populært kalt elvenes dronning, disponerer over 6 km fiskevall.
 • Bjøra    Hjemmeside
  Sies og være en av Norges beste elver for fluefiske. Bjøra er en del av Namsenvassdraget.
 • Søråa    Hjemmeside
  Lakse elv på Høylandet, som egner seg svært godt for fluefiske. Elva lett tilgjengelig og kan i samarbeid med lokal jeger og fiskeforening tilby fiskeplasser tilpasset for rullestolbrukere.
 • Kongsmoelva
  Har utløp ved Kongsmoen innerst i Indre Follafjorden, og den møter Nordfolla ca. 0,5 km før de renner ut i sjøen.

 
 
 
Kontakt oss:     E-post: sagvik@aunet.no  -  Mob: 916 68 752 / 414 77 200